Bli Frivillig

Ingen tidligere erfaring er nødvendig for å bli med – bare godt humør og arbeidslyst.

Som frivillig på Juba Juba får du en unik opplevelse og en sjanse til å være en av de som bidrar til at festivalen blir knallbra! 

Hvor mye må jeg jobbe?

Du kan jobbe så mange skift du vil, og vil få to dagsbilletter for hvert skift. De kan du selvfølgelig bruke til å ta med familien, venner eller naboen på Juba Juba.

Hva får jeg?

  • For hvert skift du jobber får du to dagsbilletter.
  • Du får så klart frivilligskjorte, mat og drikke de dagene du jobber.
  • Du får også møte mange nye flotte folk, en unik festivalopplevelse og være med på å lage tidenes barnefestival i Festningsparken.
Frivillig på festival

Søk her

Frivillig-registreringen for 2024 åpner på nyåret!

Har du spørsmål, kan du kontakte frivilligansvarlig

Hva kan jeg jobbe med?

  • Opprigg av festivalområdet fra torsdag 1. juni tom lørdag 3. juni.
  • Nedrigg av festivalområde søndag 4. juni og mandag 5.juni.
Innebærer innsjekk og utdeling av materiell til frivillige. I tillegg har akkrediteringen ansvar for innsjekk av gjester, presse og bransje under festivalen. Du bør kunne å bruke en PC, og så klart møte alle med et smil.
Selge billetter ved inngangen til festivalområdet, og bytte forhåndskjøpte billetter i armbånd. Det er en fordel å ha erfaring fra kasse/skrankesalg.
Er du kreativ, glad i farger og har lyst å ta i et tak? Vi trenger hjelp til å pynte festivalområdet, og da er nok dekor noe for deg!
Henge opp plakater, dele ut flyers, tatoveringer og klistremerker i forkant av festivalen.
Ta bilder av artister på scenen og publikum som koser seg i strålende sol. En kjempehyggelig frivillig-jobb med mye kos! Du må ha eget fotoutstyr.
Er ​du sosial, blid og hjelpsom? Da er dette den perfekte jobben for akkurat deg! Her hjelper man publikum med spørsmål de måtte ha, deler ut programhefter og selger Juba Juba-merch og for artister.
Stå i en av våre mange kiosker og selge mat og drikke, eller kanskje koker du kaffe på kaffestasjonen vår, eller popper popcorn, steker vafler eller noe lignende? Erfaring med salg er en fordel om du vil stå i kassa.

Ønsker du å  bidra med holde festivalen ren og fin? Da er dette jobben for deg! Som frivillig på miljø- og renovasjon er din oppgave å plukke og sortere avfall. Dette er en god mulighet til å få med seg mye av hva som skjer på festivalområdet og samtidig bidra til en viktig oppgave.

Hjelper til med sceneskift og rigging av utstyr. Fordel med erfaring med musikk og scene/lyd.
Sørger for at alle frivillige har det hyggelig på jobb, får i seg god mat i pausene og skaper god stemning på frivilligområdet. Kanskje den mest takknemlige jobben du kan ha!
På Juba Juba vil vi at alle forestillinger skal være tilgjengelige for alle, dermed tegnspråktolkes alle forestillinger på norsk fra scener. Vil du være med?
Frakt av mennesker og ting fra A til B. Du må ha førerkort klasse B (vanlig bil). Du må være komfortabel med å kjøre i sentrum, og ulike type biler. Har du andre førerkortklasser, vennligst nevn dette i søknadsskjemaet.
Som vertskap er du festivalens ansikt utad mot publikum, du er den første de møter og den siste de ser når de drar. Din rolle er å skape hygge, trygghet og trivsel for alle på festival. Vertskap kan blant annet innebære å holde vakt ved gangfelt slik at alle små og store kommer seg trygt frem, passe på ved inn-/utslipp eller være streifvakt inne på selve området.